Bun venit la Medisens!

Despre Noi

Medisens este un magazin online creat special pentru a fi cat mai aproape de nevoile specialistilor din medicina si a pacientilor.

Seriozitatea si profesionalismul ne-au definit sa oferim cele mai eficiente solutii de tratament beneficiind de un portofoliu diversificat de produse cu raport excelent calitate – pret, consiliere prin serviciul de call-center si servicii prompte de livrare.
 
Venim in ajutorul populatiei cu produse medicale precum purificatoare de aer sau masti simple, manusi pentru preventie anti COVID-19, iar pentru pacienti si oferim cele mai performante solutii de tratament al plagilor, arsurilor, escarelor, ulcerelor vasculare si neuropate diabetice, precum si medicilor din specialitati chirurgicale si de terapie intensiva, dispunand de un portofoliu diversificat de sutura clasica si mecanica, echipamente de protectie, instrumentar chirurgical pana la echipamente medicale complexe de inalta performanta destinate blocului operator si terapiei intensive.
 
Garantam calitatea, siguranta si performanta produselor noastre si va punem la dispozitie un portofoliu diversificat de branduri recunoscute international. Medisens va incurajeaza sa ne spuneti impresia dumneavoastra in legatura cu experienta legata de livrarea produselor, interactiunea cu magazinul online sau daca nu regasiti un produs pe site. Ne veti ajuta sa ne imbunatatim continuu si sa cream o experienta cat mai usoara pentru dumneavoastra!
 
Call center:0758 037 677