Termeni si conditii de utilizare a site-ului

 

1. Date de identificare:

Societatea MEDISENS HEALTH CARE S.R.L. („Medisens”) este o persoana juridica romana, cu sediul in str. Paris nr. 49, sector 1, Bucureşti, inmatriculată la Registrul Comerţului sub nr.  J40/7238/2010, CUI: 27227200, având un capital social subscris si varsat in valoare de 2000 (douamii) lei, constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania.

 

2. Conditii generale

2.1. Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membrii sau Clienti, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre medisens.ro si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului si/sau Clientului la prezentele termeni si conditii;

Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate.

In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile de la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre medisens.ro.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.medisens.ro.
2.4. Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Membrul si/sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului medisens.ro sau oricarui tert cu care medisens.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document va trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu precizarea ca:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de medisens.ro prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea medisens.ro de orice natura (electronic, telefonic, etc)
2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze medisens.ro sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la medisens.ro destinate acestui scop.
2.7. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de medisens.ro si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, medisens.ro va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.8. Acest Site este adresat doar persoane fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Medisens, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a Medisens, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Medisens, includerea oricarui continut in afara site-ului Medisens, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al medisens.roasupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Medisens.
3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre medisens.ro si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea medisens.ro cu referire acel continut.
3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.
3.5. In cazul in care medisens.ro confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea medisens.ropentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea medisens.ro si/sau al angajatului sau colaboratorului medisens.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact pentru Clienti si Membri

4.1. Medisens.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat medisens.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea medisens.rode a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate medisens.rose realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Medisens, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea medisens.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Medisens.ro..
5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre medisens.ro in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite (in partea de jos a e-mail-ului in sectiunea “Click pentru dezabonare”
5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, in cadrul Contului individual al Membrului, de pe www.medisens.ro.
5.3.3. Prin contactarea medisens.ro la datele de mai sus, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document si se aplica doar ulterior transmiterii intentiei de renuntare.
5.5. Medisens.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Medisens, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. Medisens.ro nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al Medisens, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor. 

6. Politica de vanzare online

6.1. Accesul la serviciu
6.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site.
6.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
6.1.3. Medisens.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si campanii marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans, etc) precum si dreptul de a anula comenzile deja plasate in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise de la art. 6.3.7, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc) , accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Medisens. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.
6.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
6.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, medisens.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.
6.1.6. Medisens.ro poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
- esuarea / invalidarea tranzactiei online;
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
- furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Client;
- activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.medisens.ro, societatii MEDISENS HEALTH CARE S.R.L. si /sau partenerilor sai;
- Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi medisens.roori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
- livrari consecutiv esuate din culpa Clientului;
- alte motive justificate (de ex. : plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de doua comenzi.

 

6.2. Produse si servicii

6.2.1. Medisens.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care medisens.roare incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
6.2.3. Medisens.ro poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.
6.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
6.2.5. Pretul RRP semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica, nefiind asimilate si nefiind incluse in vanzarile cu pret redus, astfel cum acestea sunt definite de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.
6.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Medisens.ro nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii decat modificari ale facturilor emise decat in limitele precizate.
6.2.7. Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face atat online cu cardul de debit, prin transfer bancar cat si la livrare catre curier numai in numerar.
6.2.8. In cazul platilor online cu cardul medisens.ro nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
6.2.9. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse. In cazul in care Clientul comanda cantitati mai mari din acelasi produs (mai mult de 10 produse de acelasi tip), pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site). Plata in numerar la livrare (la curier) este taxata suplimentar cu 5 lei/comanda.
6.2.10. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Medisens, acestea fiind cu titlu de prezentare. Medisens.ro poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.
6.2.11. In imaginile produselor si/sau serviciilor medisens.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.
6.2.12. In cazul putin probabil cand medisens.ro nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:
a. anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat
b. primirea unor credite disponibile pe site in anumite conditii care vor putea fi folosite pentru achizitii produse doar pe www.Medisens.ro.

 

6.3. Comanda online

6.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe www.Medisens.ro). Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi.
6.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
6.3.3. Contractul la distanta este considerat incheiat de catre medisens.ro atunci cand comanda plasata de catre Client este confirmata electronic de catre Medisens, in urma receptiei tuturor produselor (dpdv cantitativ si calitativ) din acea comanda de catre medisens.ro (direct sau prin subcontractori). Mai mult, inainte de a valida comanda Clientului si inainte de a expedia produsele, medisens.ro are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de medisens.ro (telefonic sau e-mail), pentru a obtine confirmarea personala de catre Client a datelor sale de identificare si livrare. Clientii accepta ca medisens.ro nu poate fi fortat sa valideze/livreze produse catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.
6.3.4. Medisens.ro va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:6.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
6.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Medisens, in cazul platii online;
6.3.4.3. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
6.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea medisens.ro si/sau partenerilor acestuia;
6.3.4.5. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
6.3.4.6. pentru alte motive obiective.
6.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre medisens.ro in maxim 14 zile de la data la care medisens.ro a luat la cunostiinta de acest fapt sau poate fi convertita in credite medisens.ro in conditiile art. 6.9.5 la solicitarea Clientului.
6.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de Medisens, medisens.ro va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 14 zile de la notificarea clientului. In aceasta situatie, medisens.ro isi rezerva dreptul de a oferi, suplimentar fata de sumele cuvenite rambursabile din avans, si credite promotionale (gratis) pentru orice produs ce a fost comandat si a devenit, ulterior confirmarii comenzii si din motive independente de Medisens,indisponibil pentru livrare.
6.3.7. O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului. Clientul va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe [email protected] mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.
a. Clientul renunta la un produs si notifica medisens.ro inainte de expedierea comenzii
b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda, produs ce se afla intr-o campanie activa la momentul solicitarii suplimentarii comenzii
c. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare
d. Modificarea adresei de livrare
e. Cumularea comenzilor (valabil doar pentru comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta a ultimei zile din interval). In situatia cumularii unei comenzi, comanda initiala se anuleaza si statusul acesteia va aparea ca fiind "comanda anulata", iar produsele aferente comenzii cumulate se vor adauga in comanda cu care se solicita cumularea.
f. Modificarea metodei de plata
g. Modificare date pentru facturare. Pentru facturile emise deja nu se pot efectua modificari privind persoana juridica/fizica (inlocuire cu o noua persoana), doar corecturi (ale denumirii/nume, date contact etc).
6.3.8. Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.
6.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.


6.4. Comanda Telefonica

6.4.1. Clientul / Membrul nu poate efectua comenzi telefonice. Clientul / Membrul nu poate solicita modificarea comenzii la telefon.


6.5. Contract si finalizare

6.5.1. Medisens.ro va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.
6.5.2. Medisens.ro va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art. 319 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal si va putea fi descarcata in format pdf din contul Membrului.
6.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea Medisens, devine Contract onorat.
6.5.4. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.
6.5.5 In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica medisens.rosi curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic (021 266 0001) sau prin e-mail catre adresa [email protected] cu detaliile aferente (foto, explicatii etc). Daca Clientul nu a facut constatarea in prezenta curierului acesta NU mai poate invoca diferentele.

 

6.6. Calitate si garantii

6.6.1. Medisens.ro respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la Medisens. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung.
Raspunderea Medisens, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; Medisens.ro nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea Medisens. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.
6.6.2.  Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentul-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie medisens.ro si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa www.medisens.ro, prin e-mail, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau e-mail catre [email protected]@medisens.ro

 

6.7. Credite 

6.7.1. Medisens.ro poate acorda, fara a fi obligatoriu, credite cu titlul de cheltuieli deductibile de marketing si poate modifica mecanismul unilateral, fara ca Utilizatoriisa poata cere daune interese pentru ne-alocarea sau anularea de credite Medisens.

Un credit este echivalent cu 1 RONsi poate fi folosit pentru a achiziona bunuri de pe www.medisens.ro.

Creditele promotionale se primesc in urmatorul mecanism:

6.7.1.1. Credite din invitatii prieteni:

  1. Clientul transmite invitatii de inscriere pe site in calitatea sa de membru catre persoane reale care nu sunt deja si nu au fost membri ai comunitatii www.medisens.ro;

  2. Aceste persoane care au primit invitatii prin mecanismele puse la dispozitie pe site se inregistreaza si devin Membri;

  3. Dupa ce au devenit Membri, aceste persoane achizitioneaza produse plasand comenzi din contul nou creat prin invitatie. La expirarea perioadei de denuntare (30 zile de la livrare) pentru prima comanda achitata de catre o persoana invitata de Client prin siteulwww.medisens.ro, Clientul care a trimis invitatia primeste credit 20 lei, activabil in siteul www.medisens.ro. Creditele se incarca in contul Clientului si pot fi folosite pentru plata produselor la paritatea 1 credit=1 RON.

6.7.1.2. Credite oferite pentru fidelizare sau alte activitati de compensare: medisens.ro notifica prin e-mail clientul ca a primit creditele aferente unor mecanisme de activare sau ca si compensare pentru produse intarziate sau anulate. Clientul trebuie sa urmeze linkul indicat in e-mail si sa activeze/incarce creditele in siteul www.medisens.ro. Dupa incarcare acestea pot fi utilizate la plata bunuri sau transport pentru orice comanda plasata din acel cont.
6.7.2. Perioada de valabilitate (utilizare) a creditelor medisens.ro este nelimitata. Creditele medisens.ro nu pot fi transformate in lei si nu pot fi folosite in afara site-ului www.medisens.ro sau in afara contului in care sunt incarcate si pentru alti Membri.
6.7.3. In cazul unor suspiciuni de frauda privind obtinerea si utilizarea de Credite Promotionale medisens.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice alocare sau folosire a creditelor Medisens, fara ca Utilizatorul sa aiba dreptul de a pretinde daune interese sau contravaloarea acestor credite.
6.7.4. In cazurile de renuntare la contract si de retur aplicabile produselor platite total sau partial cu credite promotionale gratuite, sumele returnate nu se pot rambursa in conturi bancare indicate de Client; in caz de retur Clientul va primi credite 1 credit=1 RON si le va utiliza doar pe www.medisens.ro pentru achizitii ulterioare. 

 

7. Frauda

7.1. Medisens.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
7.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
7.3. Medisens.ro declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Medisens.
7.4. Clientul sau Membrul va informa medisens.roasupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
7.5. Medisens.ronu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
7.6. Comunicarile realizate de catre medisens.roprin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
7.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau Medisens. medisens.ro isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
7.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
7.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre medisens.ro catre Membru / Client.
7.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
7.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre medisens.rocatre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
7.8. Urmarirea de obtinere de credite medisens.ro in conditiile art. 6.7 prin folosirea de conturi false (nume care nu sunt reale, mai mult de un cont per persoana fizica sau prin folosirea identitatii unor persoane dar de catre alta persoana) se considera tentativa de frauda si va avea ca efect anularea avantajelor obtinute, blocarea accesului la siteurile medisens.rosi raportarea catre autoritatile relevante. 

8. Limitare de responsabilitate

8.1. Medisens.ro nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
8.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre medisens.ro violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Medisens, conform detaliilor de contact la  [email protected] astfel incat medisens.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
8.3. Medisens.ro nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Medisens.
8.4. Medisens.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
8.5. Medisens.ro este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Medisens, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
8.6. Medisens.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
8.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
8.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
8.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
8.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

9. Forta majora si cazul fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
9.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
9.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
9.6. Exceptional (fara vina Medisens) si din cauza unui caz fortuit (cum ar fi accident al transportatorului sau al furnizorului) este posibil ca livrarea produselor nu va putea fi facuta. In acest caz, Clientul va putea primi un credit promotional activabil (la optiunea medisens.rosi de la caz la caz) ce va putea fi folosit in mod nelimitat pentru achizitionarea de produse de pe siteul www.Medisens.ro asa cum este descris la pctul 7.9.

 

10. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre medisens.ro Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
10.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si medisens.ro se va rezolva pe cale amiabila.
10.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si medisens.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile
10.4. Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, medisens.ro ofera Membrului/Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune . In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL: ODR.
10.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
10.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. 

11. Dispozitii finale

11.1. Medisens.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
11.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, medisens.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
11.3. Medisens.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 

12. Contact si alte informatii

12.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Medisens, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 266 0001, de Luni pana Vineri, program 10:00-18:00, sau prin e-mail la [email protected].
12.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.medisens.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea societatii MEDISENS HEALTH CARE SRL.

 

13. Drepturi de autor

13.1. Tot conținutul acestui site, inclusiv textul, grafica, logo-urile, imaginile și software-ul, este proprietatea Medisens Health Care SRL și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor.
13.2. Toate mărcile înregistrate, logo-urile și mărcile de servicii prezentate pe site sunt proprietatea noastră sau a terților.
13.3. Este interzisă utilizarea, copierea, reproducerea, modificarea, republicarea, încărcarea, descărcarea, postarea, transmiterea, distribuția sau duplicarea oricărui material fără consimțământul scris expres.
13.4. Puteți vizualiza, descărca în scopuri de memorare temporară și imprima pagini de pe site-ul web numai pentru uz personal, supus restricțiilor stabilite mai jos și în altă parte în acești termeni și condiții.
13.5.Orice utilizare neautorizată a materialelor prezentate pe acest site poate încălca legile privind drepturile de autor, mărcile înregistrate și alte legi aplicabile și poate avea drept rezultat sancțiuni penale sau civile.
13.6.Imaginile de pe acest site sunt protejate de drepturile de autor și nu pot fi reproduse sau preluate în niciun mod fără permisiunea scrisă a Medisens Health Care SRL

 

13. Definitii ale termenilor utilizati pe site sau in “Termeni si conditii”:

SITE- Domeniu www.medisens.rosi subdomeniile acestuia.

In cuprinsul acestui SITE urmatorii termeni vor insemna:

CUMPARATOR – persoana fizică sau juridică ce emite o Comanda.

VANZATOR – Societatea MEDISENS HEALTH CARE S.R.L. („Medisens”) - persoana juridica romana, cu sediul in str. Paris nr. 49, sector 1, Bucureşti, inmatriculată la Registrul Comerţului sub nr.  J40/7238/2010, CUI: 27227200, telefon 021 266 0001, e-mail la [email protected].
BUNURI SI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate respectiv prestate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

CONTRACT – o comanda valida, confirmata de catre Vanzator.

SPECIFICATII – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

CONTINUT - toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric; continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre medisens.roprin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al medisens.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de medisens.rointr-o anumita perioada; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care medisens.roare incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Medisens, sau alte date privilegiate ale acesteia.

MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre medisens.rosi acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre medisens.rointr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea medisens.rocu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre medisens.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre medisens.ro sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.